Albondigas con salsa tomate

Albondigas con salsa tomate

Deze gehaktballetjes in tomatensaus worden in Spanje vaak als tapas geserveerd. Ik ben er dol op, dus ik heb ze ook eens zelf gemaakt. Buen provecho!

Ingrediƫnten (voor 8 stuks):

200 gram mager rundergehakt
1 ei
2 eetlepels pesto
1 eetlepel gehaktkruiden
2 eetlepels paneermeel
1 ui
250 gram tomatenpassata
1 theelepel oregano

How to:

– Meng in een kom het gehakt, ei, pesto, gehaktkruiden en paneermeel en draai hier kleine balletjes van
– Verhit wat olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes hierin, totdat deze goudbruin zijn
– Snijd de ui in stukjes en bak deze mee met de gehaktballetjes
– Voeg de tomatenpassata en oregano toe en laat het geheel op een laag vuur staan, zodat de gehaktballetjes verder kunnen garen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *