Appelflappen

Appelflappen

Met dit recept zet je in no time overheerlijke appelflappen op tafel!

Ingrediƫnten (voor 4 stuks):

4 plakjes bladerdeeg
1 zoetzure appel
30 gram rozijnen
1 theelepel kaneel
1 ei
2 eetlepels suiker

How to:

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
– Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes
– Voeg hier de rozijnen en kaneel aan toe en meng het geheel goed door elkaar
– Verdeel het fruitmengsel over de plakjes bladerdeeg, vouw ieder plakje bladerdeeg dubbel en druk goed aan
– Klop het ei los en bestrijk de bovenkant van de appelflappen hiermee
– Strooi hier vervolgens de suiker overheen
– Bak de appelflappen in ongeveer 25 minuten af in de oven



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *