Bananen-pindakaasrepen

Bananen-pindakaasrepen

Ben je gek op pindakaas? Dan moet je deze bananen-pindakaasrepen zeker eens proberen!

Ingrediƫnten (voor 8 stuks):

2 rijpe bananen
100 gram pindakaas met stukjes noot
40 gram walnoten
40 gram pure chocolade (72%)
100 gram havermout

How to:

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Doe de bananen en pindakaas in een keukenmachine en meng het geheel tot een glad mengsel
– Hak de walnoten en chocolade in een keukenmachine in grove stukjes
– Voeg de walnoten, chocolade en havermout toe aan het mengsel van banaan en pindakaas en spatel het geheel goed door elkaar tot een kleverig beslag
– Bedek de bodem van een brownieblik met bakpapier en giet het beslag erin
– Verdeel het beslag gelijkmatig over het brownieblik en druk het goed aan
– Zet het brownieblik ongeveer 20 minuten in de oven, totdat de binnenkant droog is
– Snijd de plak in 8 gelijke stukken en laat het geheel in het brownieblik afkoelen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *