Bananenpannenkoeken met appel en rozijnen

Bananenpannenkoeken met appel en rozijnen

Een tijdje geleden deelde ik het recept voor bananenpannenkoekjes met rood fruit, een van mijn favoriete ontbijtjes. Deze variant met appel en rozijnen is minstens zo lekker, zeker nu het herfst is!

Ingrediënten (voor 2 personen):

2 rijpe bananen
4 eieren
3 theelepels kaneel
1 appel
30 gram rozijnen

How to:

– Prak de banaan en mix deze met de eieren en 2 theelepels kaneel tot een glad beslag
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en zorg dat de koekenpan goed heet is
– Doe de helft van het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin
– Herhaal dit met de andere helft van het beslag
– Snijd de appel in kleine stukjes
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de appel, rozijnen en kaneel
– Garneer de pannenkoeken met de appel en rozijnen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *