Bladerdeeghapjes met spinazie en feta

Bladerdeeghapjes met spinazie en feta

Deze bladerdeeghapjes met een vulling van spinazie en feta zijn een succes op ieder feestje! Je kan ze heel makkelijk vooraf maken, en zowel warm als koud serveren.

Ingrediënten (voor 16 stuks):

4 plakjes bladerdeeg
100 gram spinazie
2 tenen knoflook
50 gram feta
1 ei

How to:

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd deze in vier vierkantjes
– Hak de spinazie fijn in een keukenmachine
– Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de spinazie
– Pers de knoflook en bak dit even mee
– Verkruimel de feta
– Draai het vuur uit en roer de feta en naar smaak peper en zout door de spinazie heen
– Leg telkens een beetje van het spinaziemengsel op een plakje bladerdeeg en vouw deze goed dicht
– Klop het ei los en smeer hier de bladerdeeghapjes mee in
– Bak de bladerdeeghapjes in ongeveer 30 minuten af in de oven



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *