Chocolade-bananencake

Chocolade-bananencake

De combinatie van banaan en chocolade maakt deze cake onweerstaanbaar! En zonder geraffineerde suikers hoef je je niet schuldig te voelen als je hier een extra stukje van neemt. Enjoy!

Ingrediƫnten:

3 rijpe bananen
3 eieren
100 gram speltmeel
50 gram amandelmeel
4 theelepels cacao
2 theelepels bakpoeder
25 gram honing
Snuf zout
50 gram dadels
50 gram walnoten

How to:

– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Prak de bananen fijn met een vork
– Meng in een kom de bananen, eieren, speltmeel, amandelmeel en cacao door elkaar
– Voeg hier de bakpoeder, honing en een snuf zout aan toe en spatel het geheel nogmaals goed door elkaar
– Doe de dadels en walnoten in een keukenmachine en hak het geheel fijn tot een grof mengsel
– Spatel de dadels en walnoten door het beslag
– Bedek een cakevorm met bakpapier en verdeel het beslag hier gelijkmatig in
– Zet de cakevorm ongeveer 45 minuten in de oven, totdat de cake aan de binnenkant droog is



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *