Chocolade-havermoutpap

Chocolade-havermoutpap

Havermoutpap doet mij denken aan grootmoeders tijd. Tegenwoordig is het weer helemaal hip! En dat is niet zo gek, want havermout is een bron van vezels en langzame suikers, super gezond dus. Voor de chocolade-lovers is deze variant op het traditionele recept echt een aanrader!

Ingrediƫnten (voor 2 personen):

50 gram havermout
400 ml amandelmelk
2 theelepels cacao
2 bananen

How to:

– Doe de havermout, amandelmelk en cacao in een pan en breng het geheel langzaam aan de kook
– Laat het geheel op een laag vuur 8 minuten koken en roer het regelmatig goed door
– Haal de pan van het vuur en laat de pap enkele minuten uitdampen met een deksel op de pan
– Verdeel de pap over twee kommen
– Snijd de bananen in schijfjes en garneer het geheel hiermee



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *