Eimuffins

Eimuffins

Deze hartige muffins zijn heerlijk op ieder moment van de dag. Ik heb de eimuffins gemaakt met twee verschillende vullingen, maar je kan hier natuurlijk eindeloos mee variëren!

Ingrediënten (voor 12 stuks):

100 gram cherrytomaatjes
100 gram broccoli
30 gram feta
2 plakken serranoham
8 eieren
Oregano

How to:

– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Snijd de cherrytomaatjes in partjes, de broccoli in kleine roosjes en de feta en serranoham in kleine stukjes
– Vet een muffinvorm in met wat olijfolie
– Verdeel de cherrytomaatjes en de feta over de ene helft van de muffinvorm, en de broccoli en serranoham over de andere helft
– Klop de eieren in een kom tot een luchtig mengsel en voeg naar smaak peper en zout toe
– Verdeel het eimengsel over de muffinvorm
– Bestrooi het geheel tot slot met een beetje oregano
– Bak de muffins in ongeveer 25 minuten gaar en goudbruin



1 thought on “Eimuffins”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *