Fusilli met kastanjechampignons en serranoham

Fusilli met kastanjechampignons en serranoham

Het is weer tijd voor een lekker Italiaans recept! Deze keer fusilli met kastanjechampignons en serranoham in een heerlijke roomsaus. Buon appetito!

Ingrediënten (voor 2 personen):

250 gram kastanjechampignons
2 rode uien
2 tenen knoflook
125 ml kookroom light
150 ml kippenbouillon
10 gram verse bieslook
4 plakken serranoham
150 gram (volkoren) fusilli

How to:

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Snijd de kastanjechampignons in schijfjes en de rode uien in stukjes
– Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de kastanjechampignons en rode ui
– Pers de knoflook en bak dit even mee
– Voeg de kookroom en kippenbouillon toe en roer het geheel goed door elkaar
– Snijd de bieslook fijn en voeg dit ook toe
– Bak de serranoham in de oven op een bakplaat in 5 minuten bruin en knapperig
– Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking
– Verkruimel de serranoham
– Voeg de fusilli en serranoham toe aan de saus en roer het geheel goed door elkaar
– Breng het geheel op smaak met peper en zout



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *