Fusilli met kastanjechampignons en serranoham

Het is weer tijd voor een lekker Italiaans recept! Deze keer fusilli met kastanjechampignons en serranoham in een heerlijke roomsaus. Buon appetito!
Ingrediënten (voor 2 personen):
250 gram kastanjechampignons
2 rode uien
2 tenen knoflook
125 ml kookroom light
150 ml kippenbouillon
10 gram verse bieslook
4 plakken serranoham
150 gram (volkoren) fusilli
How to:
– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Snijd de kastanjechampignons in schijfjes en de rode uien in stukjes
– Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de kastanjechampignons en rode ui
– Pers de knoflook en bak dit even mee
– Voeg de kookroom en kippenbouillon toe en roer het geheel goed door elkaar
– Snijd de bieslook fijn en voeg dit ook toe
– Bak de serranoham in de oven op een bakplaat in 5 minuten bruin en knapperig
– Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking
– Verkruimel de serranoham
– Voeg de fusilli en serranoham toe aan de saus en roer het geheel goed door elkaar
– Breng het geheel op smaak met peper en zout