Gevuld Turks brood met kip en andijvie

Gevuld Turks brood met kip en andijvie

Toen ik dit recept tegenkwam in het boekje van de Jumbo, wilde ik het gelijk uitproberen. En niet voor niets, we hebben ervan zitten smullen! Lekker in combinatie met tzatziki.

Ingrediƫnten (voor 2 personen):

1 Turks brood
2 kipfilets (Ć” 100 gram per stuk)
2 uien
1 rode puntpaprika
2 tenen knoflook
250 gram andijvie

How to:

– Bak het Turkse brood af zoals beschreven op de verpakking
– Bestrooi de kipfilets met peper en zout
– Verhit een grillpan en bak hierin de kipfilets gaar
– Snijd de kipfilets in reepjes
– Snijd de ui in stukjes en de rode puntpaprika in reepjes
– Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook
– Voeg hier vervolgens de andijvie aan toe en laat het geheel enkele minuten bakken
– Breng op smaak met peper en zout
– Snijd het Turkse brood in 6 stukken en snijd deze open
– Beleg het Turkse brood achtereenvolgens met de gebakken groenten, kipfilet en rode puntpaprika



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *