Gevulde auberginerolletjes met geitenkaas

Gevulde auberginerolletjes met geitenkaas

Nog een lekker Italiaans gerechtje! Deze vegetarische auberginerolletjes met geitenkaas zijn makkelijk te maken en je kunt er verantwoord van genieten. Serveer ze als antipasti of borrelhapje. Buon appetito!

Ingredi├źnten (voor 8 stuks):

1 aubergine
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel citroensap
1 teen knoflook
4 zongedroogde tomaten
100 gram zachte geitenkaas
20 gram pijnboompitten
2 takjes rozemarijn

How to:

– Snijd de aubergine in 8 plakken
– Meng in een kom de olijfolie, citroensap, geperste knoflook en naar smaak peper en zout
– Bestrijk de aubergine met dit mengsel
– Verhit een grillpan en bak hierin de aubergine enkele minuten aan beide kanten
– Snijd de zongedroogde tomaten door midden
– Laat de aubergine afkoelen en smeer deze in met de geitenkaas
– Verdeel de zongedroogde tomaten, pijnboompitten en rozemarijn over het midden van de aubergine
– Rol de aubergine strak op en steek er een sat├ęprikker doorheen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *