Gevulde portobello’s met roomkaas

Gevulde portobello’s met roomkaas

Ook portobello’s kun je vullen met van alles en nog wat. Deze keer heb ik gekozen voor een vegetarische vulling met roomkaas en paprika. Ook heerlijk om op de BBQ te bereiden!

Ingrediënten (voor 2 personen):

2 portobello’s
0,5 rode paprika
2 tenen knoflook
100 gram roomkaas (light)
10 gram pijnboompitten
10 gram Parmezaanse kaas

How to:

– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Snijd de stelen uit de portobello’s en maak deze schoon
– Snijd de stelen en rode paprika in kleine stukjes
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de stelen en paprika
– Pers de knoflook en bak dit mee met de groenten
– Meng in een kom de roomkaas met de groenten en breng het geheel op smaak met peper en zout
– Vul de portobello’s met het roomkaasmengsel
– Strooi hier vervolgens de pijnboompitten en Parmezaanse kaas overheen
– Zet de gevulde portobello’s 15 minuten in de oven



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *