Havermoutpap ‘carrot cake style’

Havermoutpap ‘carrot cake style’

Twee van mijn favorieten, gecombineerd in een heerlijk ontbijtje!

Ingrediënten (voor 2 personen):

50 gram havermout
400 ml amandelmelk
1 theelepel kaneel
2 wortels
30 gram walnoten
30 gram rozijnen
10 gram honing

How to:

– Doe de havermout, amandelmelk en kaneel in een pan en breng het geheel langzaam aan de kook
– Laat het geheel op een laag vuur 8 minuten koken en roer het regelmatig goed door
– Rasp de wortels
– Doe de walnoten in een keukenmachine en hak deze in grove stukjes
– Voeg de geraspte wortel, walnoten, rozijnen en honing toe aan de havermoutpap en roer het geheel nogmaals goed door elkaar
– Haal de pan van het vuur en laat de pap enkele minuten uitdampen met een deksel op de pan
– Verdeel de pap over twee kommen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *