Havermoutpap met aardbeien en blauwe bessen

Havermoutpap met aardbeien en blauwe bessen

Nu het weer iets minder warm is ’s ochtends, heb ik weer vaker zin in havermoutpap. Deze keer heb ik een zomerse variant met aardbeien en blauwe bessen gemaakt. Genieten!

Ingrediƫnten (voor 2 personen):

50 gram havermout
400 ml amandelmelk
1 theelepel kaneel
10 gram geraspte kokos
150 gram aardbeien
150 gram blauwe bessen

How to:

– Doe de havermout, amandelmelk, kaneel en geraspte kokos in een pan en breng het geheel langzaam aan de kook
– Laat het geheel op een laag vuur 8 minuten koken en roer het regelmatig goed door
– Snijd de aardbeien in kleine stukjes
– Voeg de aardbeien en blauwe bessen toe aan de havermoutpap en roer het geheel nogmaals goed door elkaar
– Haal de pan van het vuur en laat de pap enkele minuten uitdampen met een deksel op de pan
– Verdeel de pap over twee kommen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *