Havermoutpap met peer en amandelen

Havermoutpap met peer en amandelen

Ik heb weer eens een variatie op de klassieke havermoutpap gemaakt! Deze keer met speculaaskruiden, peer en amandelen. Dit is een fijne combinatie van smaken, zónder toegevoegde suikers. Smullen maar!

Ingrediënten (voor 2 personen):

50 gram havermout
400 ml amandelmelk
2 theelepels speculaaskruiden
2 peren
30 gram rozijnen
30 gram amandelen

How to:

– Doe de havermout, amandelmelk en speculaaskruiden in een pan en breng het geheel langzaam aan de kook
– Laat het geheel op een laag vuur 8 minuten koken en roer het regelmatig goed door
– Snijd de peren in kleine stukjes
– Voeg de peer, rozijnen en amandelen toe aan de havermoutpap en roer het geheel nogmaals goed door elkaar
– Haal de pan van het vuur en laat de pap enkele minuten uitdampen met een deksel op de pan
– Verdeel de pap over twee kommen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *