Italiaanse omelet met Parmaham en rucola

Italiaanse omelet met Parmaham en rucola

Een heerlijk lunchgerecht, met Italiaanse ingrediënten!

Ingrediënten (voor 2 personen):

4 eieren
1 theelepel oregano
100 gram cherrytomaatjes
100 gram champignons
25 gram rucola
2 plakken Parmaham
10 gram Parmezaanse kaas

How to:

– Klop de eieren in een kom tot een luchtig mengsel
– Voeg hier de oregano en naar smaak peper en zout toe en meng het geheel goed door elkaar
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet hier de helft van het eimengsel in
– Bak de omelet aan twee kanten goudbruin
– Herhaal dit met de andere helft van het eimengsel
– Snijd de cherrytomaatjes en champignons in partjes
– Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de champignons
– Beleg de omeletten met achtereenvolgens de rucola, Parmaham, cherrytomaatjes, champignons en Parmezaanse kaas
– Rol de omeletten op en steek hier een satéprikker doorheen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *