Mini worstenbroodjes

Mini worstenbroodjes

Deze mini worstenbroodjes doen het goed op ieder feestje! Je kunt ze vooraf al maken, en zowel warm als koud serveren. Succes gegarandeerd!

Ingrediƫnten (voor 16 stuks):

4 plakjes bladerdeeg
16 mini knakworstjes
1 ei
1 theelepel Italiaanse kruiden

How to:

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd deze in vier vierkantjes
– Leg telkens een knakworstje op een plakje bladerdeeg, vouw deze dubbel en druk deze goed dicht
– Klop het ei los en smeer hier de worstenbroodjes mee in
– Bestrooi de worstenbroodjes vervolgens met de Italiaanse kruiden
– Bak de worstenbroodjes in ongeveer 30 minuten af in de oven



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *