Pannenkoeken

Pannenkoeken

Op een luie dag in het weekend vind ik het heerlijk om samen pannenkoeken te bakken! Met dit basisrecept voor pannenkoeken kan je eindeloos variƫren. Bak bijvoorbeeld eens pannenkoeken met appel en rozijnen, of met spek. Smullen maar!

Ingrediƫnten (voor 8 stuks):

250 gram bloem
500 ml halfvolle melk
2 theelepels kaneel
Snuf zout
2 eieren

How to:

– Doe de bloem, melk, kaneel en een snuf zout in een kom en klop dit met een garde tot een glad beslag
– Voeg vervolgens een voor een de eieren toe en klop het geheel weer tot een glad beslag
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan of pannenkoekenpan en zorg dat deze goed heet is
– Giet telkens wat beslag met een soeplepel in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *