Pastasalade met feta en olijven

Pastasalade met feta en olijven

De zomer staat voor de deur! Als het buiten lekker weer is, heb ik vaak geen zin om uitgebreid te koken. Deze pastasalade is dan ideaal! Je kan deze vooraf maken en meenemen voor een luie maaltijd op het strand of in het park. Genieten!

Ingrediënten (voor 2 personen):

1 avocado
1 gele paprika
1 rode ui
250 gram cherrytomaatjes
150 gram (volkoren) fusilli
20 gram pijnboompitten
50 gram feta
50 gram zwarte olijven
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel citroensap
1 theelepel Italiaanse kruiden

How to:

– Snijd de avocado, paprika en rode ui in stukjes en de cherrytomaatjes in partjes
– Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking
– Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie
– Doe de avocado, paprika, rode ui, cherrytomaatjes, fusilli, pijnboompitten, feta en zwarte olijven in een saladekom
– Voeg hier de olijfolie, citroensap en Italiaanse kruiden aan toe en meng het geheel goed door elkaar



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *