Pastasalade met gegrilde kipfilet en rucola

Pastasalade met gegrilde kipfilet en rucola

Met de zomer voor de deur, is het weer tijd voor een lekkere pastasalade!

Ingrediƫnten (voor 2 personen):

2 kipfilets (Ć” 100 gram per stuk)
1 avocado
1 rode ui
250 gram cherrytomaatjes
150 gram (volkoren) fusilli
1 eetlepel pesto
20 gram pijnboompitten
75 gram rucola

How to:

– Bestrooi de kipfilets met peper en zout
– Verhit een grillpan en bak hierin de kipfilets gaar
– Snijd de avocado in stukjes, de rode ui in halve ringen en de cherrytomaatjes in partjes
– Kook de fusilli zoals aangegeven op de verpakking
– Doe de avocado, rode ui, cherrytomaatjes, fusili en pesto in een saladekom en meng het geheel goed door elkaar
– Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie
– Verdeel de rucola over twee borden en verdeel de pastasalade hierover
– Verdeel hier vervolgens de kipfilet en pijnboompitten over heen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *