Pittig-zoete biefstukpuntjes

Pittig-zoete biefstukpuntjes

Ontdek dit lekkere weekend-recept: pittige-biefstukpuntjes met stokbrood. Echt comfortfood, waar je niet lang voor in de keuken hoeft te staan. Eetsmakelijk!

Ingrediƫnten (voor 2 personen):

300 gram biefstukpuntjes
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels ketjap
1 eetlepel citroensap
2 theelepels sambal
2 tenen knoflook
2 sjalotten
1 wit stokbrood

How to:

– Meng in een kom de olijfolie, ketjap, citroensap, sambal, geperste knoflook en naar smaak peper en zout
– Marineer de biefstukpuntjes hierin en laat het geheel minimaal 1 uur intrekken
– Snijd de sjalotten in halve ringen
– Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de sjalotten
– Voeg hier de biefstukpuntjes aan toe en laat het geheel roerbakken totdat de biefstukpuntjes rondom bruin zijn
– Serveer de biefstukpuntjes met wit stokbrood



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *