Rijkgevulde couscous met gegrilde kipfilet

Rijkgevulde couscous met gegrilde kipfilet

Tijd voor een nieuw recept met couscous! Deze keer met lekker veel groenten en gegrilde kipfilet. Smullen maar!

Ingrediënten:

2 kipfilets (á 100 gram per stuk)
1 rode puntpaprika
100 gram couscous
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel oregano
1 rode ui
250 gram cherrytomaatjes
1 blikje kikkererwten (150 gram)
50 gram feta

How to:

– Bestrooi de kipfilets met peper en zout
– Snijd de puntpaprika door midden en maak deze schoon
– Verhit een grillpan en bak hierin de kipfilets gaar en gril de puntpaprika
– Maak de couscous klaar, zoals vermeld staat op de verpakking
– Voeg hier de olijfolie en oregano aan toe
– Snijd de rode puntpaprika in reepjes, de rode ui in halve ringen en de cherrytomaatjes in partjes
– Maak de couscous los met een lepel, voeg de rode puntpaprika, rode ui, cherrytomaatjes, kikkererwten en feta toe en meng het geheel door elkaar
– Breng op smaak met peper en zout
– Serveer de couscous met de gegrilde kip



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *