Rijkgevulde couscous met gegrilde kipfilet

Rijkgevulde couscous met gegrilde kipfilet

Tijd voor een nieuw recept met couscous! Deze keer met lekker veel groenten en gegrilde kipfilet. Smullen maar!

Ingrediënten (voor 2 personen) :

2 kipfilets (á 100 gram per stuk) 1 rode puntpaprika 100 gram couscous 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel oregano 1 rode ui 250 gram cherrytomaatjes 1 blikje kikkererwten (150 gram) 50 gram feta

How to:

– Bestrooi de kipfilets met peper en zout – Snijd de puntpaprika door midden en maak deze schoon – Verhit een grillpan en bak hierin de kipfilets gaar en gril de puntpaprika – Maak de couscous klaar, zoals vermeld staat op de verpakking – Voeg hier de olijfolie en oregano aan toe – Snijd de rode puntpaprika in reepjes, de rode ui in halve ringen en de cherrytomaatjes in partjes – Maak de couscous los met een lepel, voeg de rode puntpaprika, rode ui, cherrytomaatjes, kikkererwten en feta toe en meng het geheel door elkaar – Breng op smaak met peper en zout – Serveer de couscous met de gegrilde kip



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *