Saucijzenbroodjes

Saucijzenbroodjes

Deze saucijzenbroodjes zijn oh zo lekker! Helaas zijn ze niet zo gezond, maar af en toe een beetje spijbelen mag best… Ik bak deze saucijzenbroodjes graag in het weekend, heerlijk voor bij de lunch of borrel!

Ingrediƫnten (voor 6 stuks):

6 plakjes bladerdeeg
200 gram mager rundergehakt
2 eieren
1 eetlepel ketjap
2 theelepels sambal
1 eetlepel gehaktkruiden
1 eetlepel paneermeel

How to:

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
– Doe het gehakt, 1 ei, ketjap, sambal, gehaktkruiden en paneermeel in een kom en kneed het geheel goed door elkaar
– Verdeel het gehaktmengsel in 6 delen en rol deze uit tot een soort rolletjes
– Leg op iedere plak bladerdeeg een rolletje gehakt, vouw het bladerdeeg dubbel en druk goed aan
– Klop het andere ei los en bestrijk de bovenkant van de saucijzenbroodjes hiermee
– Bak de saucijzenbroodjes in ongeveer 25 minuten af in de oven



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *