Wraphapjes met kipfilet en zalm

Wraphapjes met kipfilet en zalm

Afgelopen weekend gaven wij een feestje! Ik heb toen deze wraphapjes gemaakt, en iedereen was er dol op! Met dit recept kan je de wraps vullen met vlees en vis, voor ieder wat wils dus.

Ingrediënten (voor 24 stuks):

1 avocado
50 ml crème fraiche (light)
4 meergranen wraps
20 gram pijnboompitten
25 gram ijsbergsla
8 plakjes kipfilet
100 gram roomkaas (light)
10 gram verse bieslook
30 gram Parmezaanse kaas
25 gram rucola
100 gram gerookte zalm

How to:

– Prak de avocado fijn met een vork
– Meng in een kom de avocado en crème fraiche en breng het geheel op smaak met peper en zout
– Smeer twee wraps in met het mengsel van avocado en crème fraiche
– Verdeel de helft van de pijnboompitten in de lengte over het midden van de wraps
– Verdeel achtereenvolgens de ijsbergsla en de kipfilet over de wraps
– Rol de wraps strak op
– Meng in een kom de roomkaas met de bieslook en breng het geheel op smaak met peper en zout
– Smeer twee wraps in met het mengsel van roomkaas en bieslook
– Verdeel de andere helft van de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas in de lengte over het midden van de wraps
– Verdeel achtereenvolgens de rucola en de zalm over de wraps
– Rol de wraps strak op
– Wikkel de wraps in plastic folie en laat deze 30 minuten in de koelkast rusten
– Snijd de buitenkanten van de wraps af en snijd deze vervolgens in 6 gelijke stukken
– Steek er tot slot een satéprikker doorheen



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *