Bananencake met chocolade

Bananencake met chocolade

Ben je op zoek naar een gezond tussendoortje? En ben je gek op chocolade? Probeer dan eens deze bananencake met chocolade! Het recept bevat geen tarwe en toegevoegde suikers, en is zo klaar. En ook nog eens gezond, dus je kunt er zonder schuldgevoel van genieten!

Ingrediënten:

2 rijpe bananen
50 gram dadels
2 eieren
100 gram amandelmeel
0,5 zakje bakpoeder
Snuf zout
50 gram gemende noten
50 gram pure chocolade (72%)
25 gram geraspte kokos

How to:

– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Pureer de bananen en dadels met een staafmixer tot een glad mengsel
– Klop de eieren met een garde door dit mengsel heen
– Spatel vervolgens het amandelmeel, bakpoeder en een snuf zout door het beslag
– Doe de noten en chocolade in een blender of keukenmachine en hak het geheel fijn tot een grof mengsel
– Spatel de noten, chocolade en geraspte kokos door het beslag
– Bedek een cakevorm met bakpapier en verdeel het beslag hier gelijkmatig in
– Zet de bananencake ongeveer 40 minuten in de oven, totdat deze aan de binnenkant droog is



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.