Chocolade-bananencake

Chocolade-bananencake

De combinatie van banaan en chocolade maakt deze chocolade-bananencake onweerstaanbaar! En zonder geraffineerde suikers hoef je je niet schuldig te voelen als je hier een extra stukje van neemt. Enjoy!

Ingrediƫnten:

3 rijpe bananen
3 eieren
100 gram speltmeel
50 gram amandelmeel
4 theelepels cacao
0,5 zakje bakpoeder
25 gram honing
Snuf zout
50 gram dadels
50 gram walnoten

How to:

– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Prak de bananen fijn met een vork
– Meng in een kom de bananen, eieren, speltmeel, amandelmeel en cacao door elkaar
– Voeg hier de bakpoeder, honing en een snuf zout aan toe en spatel het geheel nogmaals goed door elkaar
– Doe de dadels en walnoten in een keukenmachine en hak het geheel fijn tot een grof mengsel
– Spatel de dadels en walnoten door het beslag
– Bedek een cakevorm met bakpapier en verdeel het beslag hier gelijkmatig in
– Zet de chocolade-bananencake ongeveer 45 minuten in de oven, totdat deze aan de binnenkant droog is



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *