Gevulde puntpaprika’s

Gevulde puntpaprika’s

Gevulde puntpaprika’s met rundergehakt, courgette en hüttenkäse. Simpel, maar o zo lekker!

Ingrediënten (voor 2 personen):

2 rode puntpaprika’s
1 ui
1 courgette
2 tenen knoflook
200 gram mager rundergehakt
1 theelepel chilipoeder
100 gram hüttenkäse
100 gram zilvervliesrijst

How to:

– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Snijd de puntpaprika’s door midden en maak deze schoon
– Snijd de ui en courgette in kleine stukjes
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook
– Voeg hier vervolgens het gehakt aan toe en rul het gaar
– Voeg hier tot slot de chilipoeder en courgette aan toe en laat het geheel enkele minuten op een laag vuur staan
– Leg de puntpaprika’s in een ovenschaal en schep hier het gehaktmengsel overheen
– Verdeel hier vervolgens de hüttenkäse overheen
– Breng op smaak met peper en zout
– Zet de gevulde puntpaprika’s 15 minuten in de oven, zodat de hüttenkäse goudbruin is
– Kook de rijst zoals beschreven op de verpakking
– Dien de rijst en de gevulde puntpaprika’s apart op



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *