Spaghetti met spinazie en kip

Spaghetti met spinazie en kip

Met spaghetti kan je eindeloos variëren. Deze keer heb ik een saus gemaakt op basis van tomaat, met spinazie en kip. Een heerlijke en voedzame maaltijd als je een avondje naar de sportschool gaat!

Ingrediënten (voor 2 personen):

250 gram kipfiletblokjes
2 tenen knoflook
300 gram verse spinazie
250 gram cherrytomaatjes
140 gram tomatenpuree
10 gram verse bieslook
150 gram (volkoren) spaghetti

How to:

– Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de kipfiletblokjes, totdat deze goudbruin zijn
– Pers de knoflook en bak dit even mee met de kip
– Voeg de spinazie (in delen) toe aan de kip en laat het geheel op een laag vuur bakken totdat de spinazie slap en geslonken is
– Snijd de cherrytomaatjes in partjes en voeg deze met de tomatenpuree toe aan het kipmengsel
– Snijd de bieslook fijn en voeg dit ook toe
– Breng op smaak met peper en zout
– Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking
– Dien de spaghetti en saus apart op



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *