Zoete bladerdeeghapjes met roomkaas en blauwe bessen

Zoete bladerdeeghapjes met roomkaas en blauwe bessen

Voor een high tea met vriendinnen heb ik deze zoete bladerdeeghapjes met roomkaas en blauwe bessen gemaakt. Erg makkelijk te maken en écht heel lekker!

Ingrediënten (voor 12 stuks):

6 plakjes bladerdeeg
200 gram roomkaas (light)
50 gram poedersuiker
1 zakje vanillesuiker
1 eetlepel citroensap
100 gram blauwe bessen
1 ei

How to:

– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en snijd deze in twee driehoeken
– Meng in een kom de roomkaas, poedersuiker, vanillesuiker en citroensap tot een glad mengsel
– Leg telkens een beetje van het roomkaasmengsel op een plakje bladerdeeg
– Verdeel hier de blauwe bessen overheen en vouw deze vervolgens goed dicht
– Klop het ei los en smeer hier de bladerdeeghapjes mee in
– Bak de bladerdeeghapjes in ongeveer 25 minuten af in de oven



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *